Andelsfabrikken

Andelsfabrikken skal være centrum fordeleøkonomi (platformsøkonomi, leasing, genbrug, genanvendelse (cirkulær økonomi) - og ikke mindst one-stop-shop rådgivning til borgere og iværksættere om emnet.

Andelsfabrikken skal have sit eget hus i byen med restaurant, nye opstartsvirksomheder, kommercielle partnerskaber, produktionsskole, forskning, eksperimenter og formidling.

Sidst men ikke mindst skal stedet tiltrække københavnerne og turister qua sin spektakulære udsmykning og inspirerende arrangementer.

Andelsfabrikken skal være en videns institution og katalysator for skabelsen af nye deleøkonomiske virksomheder. Akademiet skal udbyde viden til den generelle befolkning og til beslutningstagere i virksomheder. Det bliver verdens første akademi for deleøkonomi.

Andelsfabrikken skal være incubator-institution for entreprenørskab i eksisterende virksomheder (spin-off og corporate venturing) og gennem oprettelsen af nye virksomheder (start-ups) med støtte fra Fonden for Deleøkonomi.  

Andelsfabrikken hjælper danske virksomheder og offentlige institutioner med at omstille sig til den 3. Internetbølge og Den 4. Industrielle revolution.

Andelsfabrikken driver flere deleøkonomiske platforme og virksomheder.