Hvem er vi

 


Rasmus Jakobi Nøttrup
er serieentreprenør og stifter af en række virksomheder herunder den trestjernede Michelin restaurant Geranium.

Claus Skytte er iværksætter, forfatter og cirkulær strateg med 24 års erfaring fra reklamebranchen. Skytte er Danmarks førende ekspert inden for deleøkonomi med tre bøger om deleøkonomi bag sig. 

Michael Kristiansen er journalist, kommunikationsrådgiver og studievært. Han er partner og stifter af kommunikations- og public affairs virksomheden Kristiansen+Partners.

Thorsten Schmidt er molekylær kok med en fortid som ejer af Restaurant Malling og Schmidt i Århus. Schmidt har en eksperimenterende tilgang til sit fag og har blandt andet designet rummad til astronauterne på Sojuz

Mathias Kryspin Sørensen er økonom (cand.polit.) og er bl.a. tidligere embedsmand i Finansministeriet. Mathias er ekspert indenfor finansielle forhold og offentlig-privat samarbejde, og har bl.a. indgående erfaring med impact investments og tech-startups. Professionelt er Mathias ansat hos FIH Partners.Niels Rahr er corporate branding lead creative strategist i Dong Energy og tidligere rektor for den privatejede kreative entreprenørskole We Love Talent under kommunikationsvirksomheden We Love People og kreativ strateg med 15 års erfaring i kommunikationsbranchenChristel Commey er Sociolog (Cand.soc.PKL – Politisk Kommunikation og Ledelse

Martin Trier Mørk er chefarkitekt med stor erfaring fra fond støttet arbejde med restaurering af historiske ejendomme og seneste skabelsen af Korsbæk på Bakken.