DEN NYE ANDELSBEVÆGELSE

DEN NYE ANDELSBEVÆGELSE

Vi kan på baggrund af vores 150 års erfaring med andelsbevægelsen skabe et nyt bæredygtigt opsving ved hjælp af deleteknologi. Vi har kun to reelle ressourcer i Danmark: Den jord vi har under sålerne, og den jord vi har mellem ørerne. Begge dele skal vi have så meget værdi ud af som muligt i konkurrence med billig bulk-produktion fra Sydamerika og horder af kloge hoveder fra Østen.
SKAL VI DELE?

SKAL VI DELE?

For ti år siden ville vi ikke dele så meget som et telefonnummer på internettet. I dag er der ikke noget, som vi ikke vil dele på internettet. I den anden internetbølge lærte vi at dele alt digitalt med hinanden. Nu skal vi til at dele alle fysiske ting med hinanden. Den tredje internetbølge gør ting til services og kunder til fællesskaber.
MEDBRUGER

MEDBRUGER

Tilliden til regeringer og virksomhedsledere er i frit fald, og tilliden til ”folk som mig selv” er tilsvarende stigende. ”Medbruger” kortlægger den nye kapitalisme, den nye medievirkelighed og giver en ny løsningsmodel til, hvordan tilliden til regeringer og virksomheder kan genvindes ved en kombination af relevans, autenticitet og  ansvarlighed.

 

Interesseret i at læse mere?